Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την βέλτιστη εμπειρία κατά την περιαγωγή σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους Όρους Χρήσης.

Όροι και προϋποθέσεις Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Γενικά

Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών αυτής περιγράφουν τη διαδικασία συλλογής των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας/πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος Πέτρου, τη χρήση των δεδομένων αυτών από το Κοσμηματοπωλείο Πέτρου και τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας και που οι ίδιοι οι πελάτες μας εκουσίως μας γνωστοποιούν.

Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας έχει ως σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας, την καταγραφή των απαιτήσεων των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος και εν γένει την εκτέλεση των συναλλαγών των πελατών με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το Κοσμηματοπωλείο Πέτρου δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των πελατών του/χρηστών της ιστοσελίδας του χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους.

Αποδοχή όρων

Ο πελάτης  είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης και θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα και πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος Κοσμηματοπωλείου Πέτρου Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας θα σας ζητηθεί και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και αριθμός τηλεφώνου, η χορήγηση των οποίων σημαίνει τη συναίνεσή σας στην τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς για τους εδώ αναφερόμενους σκοπούς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Κοσμηματοπωλείο Πέτρου διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των παρόντων Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των πελατών, πλην της δημοσιεύσεώς τους στον οικείο τόπο της ιστοσελίδας του. Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος Κοσμηματοπωλείο Πέτρου, γίνονται όσοι εγγράφονται ως τέτοιοι μέσω της επιλογής "Εμφάνιση των πληροφοριών μου" της αρχικής ιστοσελίδας του ιστότοπου.

 

Περιγραφή των υπηρεσιών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Κοσμηματοπωλείο Πέτρου, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί παραγγελίες, αρκεί να έχει εγγραφεί μία φορά στην ιστοσελίδα εισόδου του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ο κάθε πελάτης εγγράφεται μόνο μία φορά. Ο πελάτης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Διεύθυνση Email(Email address) και Κωδικός (Password) που ο ίδιος έχει επιλέξει και δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

• Να δει τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών του («Καλάθι»). Υπάρχει ένα καλάθι αγορών στο ηλεκτρονικό κατάστημα Κοσμηματοπωλείο Πέτρου. Στο Καλάθι εμφανίζονται τα προϊόντα που ο πελάτης έχει επιλέξει να παραγγείλει. Ο Πελάτης μπορεί να προβεί σε παραγγελίες προϊόντων, των οποίων η επισκόπηση ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

• Να ολοκληρώσει την παραγγελία του και να πληρώσει επιλέγοντας μία από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.

• Να δει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας την πορεία εκτέλεσης αυτής και τα περιεχόμενά της.

• Να δει παλιές παραγγελίες του.

• Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του όπως αυτά παρατίθενται λεπτομερώς παρακάτω.

 

Προσωπικά Δεδομένα

 

Προσωπικά Δεδομένα που καταχωρούνται κατά την εγγραφή Νέου Χρήστη

Η εγγραφή του νέου χρήστη (Πελάτη) στο ηλεκτρονικό κατάστημα Κοσμηματοπωλείο Πέτρου είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση οποιασδήποτε παραγγελίας προϊόντος. Κατά την εγγραφή του νέου χρήστη ζητούνται μόνο τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: Όνομα, Επίθετο, επωνυμία εταιρίας, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη-Περιοχή, Χώρα, Τηλέφωνο, Διεύθυνση e-mail. Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τίθενται στη διάθεσή του προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την άρτια εκτέλεση της παραγγελίας του Πελάτη.

Χρήση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα Κοσμηματοπωλείο Πέτρου

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα καταγράφει τα προσωπικά δεδομένα μόνο των χρηστών εκείνων που έχουν κάνει εγγραφή ως χρήστες μέσα από την σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. H συλλογή των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την διενέργεια των συναλλαγών μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των πελατών του, για να αποστέλλονται οι παραγγελίες τους και για να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος, διαφημιστικό υλικό κλπ.

To Κοσμηματοπωλείο Πέτρου δεν θα γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά του δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ, παρά μόνο μετά από ρητή συγκατάθεσή του. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που αυτά ζητηθούν από κάποια Δημόσια Αρχή κ.α. ή θεωρηθεί πως το περιεχόμενο της επικοινωνίας θίγει το ηλεκτρονικό κατάστημα Κοσμηματοπωλείο Πέτρου

O Πελάτης έχει οποτεδήποτε τη δυνατότητα να ζητήσει την άμεση διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων του Κοσμηματοπωλείου Πέτρου όλων των προσωπικών του δεδομένων που γνωστοποίησε κατά τον ως άνω τρόπο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, εφόσον:

• έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του Κοσμηματοπωλείου Πέτρου

• δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές του προς το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αλλά σε περίπτωση επανεγγραφής του, δε θα δικαιούται όσα προνόμια είχε αποκτήσει πρωτύτερα.

GDPR


Οι πληροφορίες που παρέχετε στον διαδικτυακό μας τόπο υπόκεινται σε επεξεργασία σύμφωνα με όσα ορίζονται στην ενότητα «Πολιτική Απορρήτου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων». Με την παροχή των στοιχείων σας και τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση της πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας και παρέχετε την συναίνεσή σας για την επεξεργασία των στοιχείων και πληροφοριών που μας παρέχετε. Περαιτέρω, δηλώνετε ότι όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι ακριβή και αληθή.

Τα στοιχεία που αποθηκεύονται έχουν να κάνουν με 2 τομείς:

  • Την δημιουργία και την διατήρηση λογαριασμού πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με σκοπό την ευκολότερη περιαγωγή του χρήστη, την άμεση πραγματοποίηση παραγγελίας και την παρακολούθηση των παραγγελιών του. Τα στοιχεία που αποθηκεύονται χρησιμοποιούνται αυστηρώς για την διενέργεια των παραγγελιών.

Δεδομένα Λογαριασμού Πελάτη
ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Όνομα
Επώνυμο
Ημ. Γέννησης
e-mail
Διεύθυνση (πιθανότητα ύπαρξης περισσοτέρων από μίας)
Παραγγελίες Πελάτη
Ποσά Παραγγελιών
Αγορασμένα Προϊόντα
Τελευταία μηνύματα μεταξύ πελάτη/e-shop
Τελευταίες αποστολές αυτοματοποιημένων μηνυμάτων παραγγελίας
Τελευταίες συνδέσεις πελάτη
Εγκαταλελειμμένα Καλάθια

  • Την αποστολή μηνύματος μέσω της φόρμας επικοινωνίας του kosmimatapetrou.gr όπου ο πελάτης εισάγει τα στοιχεία του με σκοπό την δυνατότητα απάντησης από μεριάς μας προς το μήνυμα του.

Δεδομένα Φόρμας Επικοινωνίας
ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
e-mail
Κωδικός Αναφοράς Παραγγελίας

Ασφάλεια

Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της Ιστοσελίδας χρησιμοποιείται λογισμικό κρυπτογράφησης. Η αποκρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη.

COOKIES

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο kosmimatapetrou.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα η σελίδα χρησιμοποιεί τα cookies _ga cookie, _gat_gtag και _gid μέσω της λειτουργίας των Google Analytics για την παρακολούθηση της κινητικότητας του e-shop. Περαιτέρω παράγεται cookie του e-shop το οποίο αποθηκεύει τα στοιχεία απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του e-shop. Τα στοιχεία που αποθηκεύονται είναι τα εξής:

Πίνακας Αποθηκεύσιμων Δεδομένων Cookie
ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
date_add Η ημερομηνία και η ώρα δημιουργίας του cookie (σε μορφή ΧΡ.-ΜΗΝ.-ΗΜ.: ΛΕΠΤ.: ΔΕΥΤ.)
id_lang Αναγνωριστικό της επιλεγμένης γλώσσας εμφάνισης του e-shop
id_currency Αναγνωριστικό του επιλεγμένου νομίσματος που χρησιμοποιείται στο e-shop
last_visited_category Αναγνωριστικό της τελευταίας κατηγορίας προϊόντων που έχει επισκεφτεί ο χρήστης
ajax_blockcart_display Ρύθμιση καλαθιού στο αν έχει διευρυνθεί ή σμικρυνθεί
viewed Τα αναγνωριστικά των προϊόντων που εμφανίστηκαν πρόσφατα ως λίστα αντικειμένων που χωρίζονται με κόμματα.
id_wishlist Αναγνωριστικό της λίστας επιθυμιών (wishlist) που εμφανίζεται στον τομέα wishlist
checkedTOS Ρύθμιση που δείχνει αν ο χρήστης έχει αποδεχθεί τους όρους χρήσης ή όχι
id_guest Αναγνωριστικό επισκέπτη για όσους χρήστες δεν έχουν δημιουργήσει λογαριασμό ή δεν είναι συνδεδεμένοι στον λογαριασμό τους
id_connections Αναγνωριστικό σύνδεσης της τρέχουσας συνεδρίας (περιόδου σύνδεσης) του επισκέπτη
id_customer Αναγνωριστικό πελάτη για όσους χρήστες είναι συνδεδεμένοι στον λογαριασμό τους
customer_lastname Το επίθετο του χρήστη
customer_firstname Το όνομα του χρήστη
logged Ρύθμιση που δείχνει αν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος
passwd Το MD5 hash του κλειδιού των cookies όπως έχει οριστεί στον κώδικα του e-shop, και ο κρυπτογραφημένος κωδικός που χρησιμοποίησε ο πελάτης για την είσοδο του
email Η διεύθυνση e-mail που χρησιμοποίησε ο πελάτης για να μπει
id_cart Το αναγνωριστικό του καλαθιού που εμφανίζεται στο καλάθι στην τρέχουσα φάση
checksum Το άθροισμα ελέγχου Blowfish που χρησιμοποιείται για να καθορίσει εάν το cookie έχει τροποποιηθεί από τρίτα άτομα. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί αλλοίωση του cookie, ο πελάτης θα αποσυνδεθεί και το cookie θα διαγραφεί αυτόματα.

Υποχρεώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος Κοσμηματοπωλείο Πέτρου, υποχρεούται:

• Να μη χρησιμοποιεί τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του Κοσμηματοπωλείου Πέτρου για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.

• Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.

• Να τηρεί απαρέγκλιτα τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος Κοσμηματοπωλείο Πέτρου καθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών του ή/και των επισκεπτών των ιστοσελίδων αυτού.

• Να παρέχει πλήρη και αληθή προσωπικά στοιχεία κατά τη διαδικασία της εγγραφής του ως πελάτη.

• Να ενημερώνει τα προσωπικά Στοιχεία εγγραφής του, έτσι ώστε αυτά να ανταποκρίνονται κάθε στιγμή στα αληθή προσωπικά του στοιχεία. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια των στοιχείων εγγραφής του Πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα Κοσμηματοπωλείο Πέτρου έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό του πελάτη ενημερώνοντάς τον.

• Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους τον κωδικό πρόσβασής του (password) στις υπηρεσίες του Κοσμηματοπωλείου Πέτρου. Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το ηλεκτρονικό κατάστημα Κοσμηματοπωλείο Πέτρου μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kosmimatapetrou.gr, για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης των πελατών του, αν δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως γι' αυτή.

• Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο τέλος κάθε συνόδου (session).

• Να παρέχει ορθά και αληθή Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες ή και να διακόψει την παροχή αυτών προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο Πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους, παρόντες όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα Κοσμηματοπωλείο Πέτρου δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο Πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.

Προϊόντα και πληροφορίες - Ευθύνη του Κοσμηματοπωλείου Πέτρου

 

Το Κοσμηματοπωλείο Πέτρου δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον Πελάτη από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος προερχόμενη από απώλεια ή καθυστέρηση λήψης ή μη λήψη ή αλλοίωση δεδομένων. Η καθυστερημένη παράδοση προϊόντων δε δίνει το δικαίωμα στον Πελάτη να αρνηθεί την εξόφληση της παραγγελίας του, ή να μην πραγματοποιήσει τη συναλλαγή.

Το υλικό, το περιεχόμενο και οι ισχυρισμοί των διαφημιστικών καταχωρήσεων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και ευθύνη των εταιριών που διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Δεν προσφέρουμε καμία εγγύηση, έγγραφη ή μη, άμεση ή έμμεση, σχετικά με την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που παρέχονται από τον διαδικτυακό μας τόπο. Αποποιούμεθα κάθε εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, άμεση ή έμμεση, περιλαμβανομένων των σιωπηρών εγγυήσεων ποιότητας ή καταλληλότητας για ορισμένους σκοπούς.

Για όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα ισχύει ότι η απόδειξη είναι και η εγγύηση του καθενός προϊόντος (κάθε εταιρία έχει διαφορετικό χρόνο εγγύησης) και επίσης σε περίπτωση μη σωστής λειτουργίας ή κάποιας βλάβης το Κοσμηματοπωλείο Πέτρου δεν φέρει ευθύνη και ο καταναλωτής απευθύνεται άμεσα στην εν λόγω εταιρία.

 

Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προτεραιότητα του Κοσμηματοπωλείου Πέτρου είναι η προστασία του δικαιώματος του πελάτη για την απόρρητη σύνδεση και γι' αυτό παρακάτω επεξηγούνται η πρακτική προστασίας του απορρήτου των δεδομένων καθώς και η έννοια και σημασία των παρακάτω όρων προκειμένου να γίνουν εύκολα κατανοητοί και αντιληπτοί και να μην δημιουργούνται υπόνοιες για πιθανή τυχόν διάρρηξη του απορρήτου της σύνδεσης.

 

Αυτόματα Καταγεγραμμένες Πληροφορίες

Ο διακομιστής (web server) του Κοσμηματοπωλείου Πέτρου καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες για να μας βοηθάει να διαγνώσουμε έγκαιρα προβλήματα, να διαχειριζόμαστε την ιστοσελίδα (web site) και να συλλέγονται από το Κοσμηματοπωλείο Πέτρου ευρύτερες δημογραφικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές είναι ανώνυμες (δεν είναι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names και/ή τις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) που επισκέπτονται το site μας, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες (πάντοτε) μη εξατομικευμένες προσδιορίσιμες πληροφορίες.

 

Cookies

Cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται στον browser του πελάτη από ένα web server και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του πελάτη. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημά του υπολογιστή του πελάτη και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο web ευκολότερη για τον πελάτη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του. Το site του Κοσμηματοπωλείου Πέτρου χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του πελάτη. Τα παραπάνω cookies δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά ο πελάτης έχει συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookie ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του Κοσμηματοπωλείου Πέτρου

 

Προσωπικές Πληροφορίες

Λόγω της ιδιαιτερότητας του web site του Κοσμηματοπωλείου Πέτρου (ηλεκτρονικό κατάστημα), απαιτούνται προσωπικές πληροφορίες, προκειμένου να καθίσταται δυνατή η αποστολή των προϊόντων στη διεύθυνση και στο πρόσωπο κάθε χρήστη/πελάτη. Οι πληροφορίες αυτές δεν καθίστανται γνωστές σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Ειδικότερα μεταξύ του Κοσμηματοπωλείου Πέτρου και του πελάτη συμφωνούνται ρητά και ανεπιφύλακτα τα ακόλουθα:

• Tο Κοσμηματοπωλείο Πέτρου δηλώνει και ο πελάτης αποδέχεται ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από το Κοσμηματοπωλείο Πέτρου και αφορούν τον πελάτη θα χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση του αιτήματός του δηλαδή την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης καθώς και την ενημέρωσή του γύρω από τις μελλοντικές προσφορές και διαφημιστικές ενέργειες του Κοσμηματοπωλείου Πέτρου. Αποδέκτης των στοιχείων αυτών είναι αποκλειστικά το Κοσμηματοπωλείο Πέτρου στα πλαίσια της συναλλαγής καθώς και κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο στο οποίο βάσει της κείμενης νομοθεσίας είναι υποχρεωμένο ή δικαιούται να ανακοινώνει τα στοιχεία το Κοσμηματοπωλείο Πέτρου, βάσει συγκατάθεσης του πελάτη, νόμου ή δικαστικής απόφασης.

• Tο Κοσμηματοπωλείο Πέτρου δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων / προσωπικών δεδομένων θα χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Το Κοσμηματοπωλείο Πέτρου θα διαγράφει τα στοιχεία αυτά από το αρχείο του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

• Ο πελάτης απευθυνόμενος εγγράφως προς το Κοσμηματοπωλείο Πέτρου έχει δικαίωμα ενημέρωσης για τα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από αυτό, δικαίωμα αντίρρησης και διόρθωσης αυτών καθώς και δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν οποτεδήποτε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997).

• Tο Κοσμηματοπωλείο Πέτρου λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια του απορρήτου των επικοινωνιών του χρήστη/πελάτη και των μεταδιδομένων πληροφοριών και δεδομένων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Εντούτοις το Κοσμηματοπωλείο Πέτρου δεν εγγυάται την ασφάλεια δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων στο βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσφορων μέτρων ασφάλειας που επιβάλλονται από τη νομοθεσία και τη σχετική οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική, υλική ή μη ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης από την πρόσβασή του στο διαδίκτυο.

• Για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και οφείλονται σε μηνύματα, δεδομένα, στοιχεία ή πληροφορίες που διακινούνται μέσω του Κοσμηματοπωλείο Πέτρου το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη επιτρέπεται μόνο εφόσον και στο μέτρο που το Κοσμηματοπωλείο Πέτρου καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το Κοσμηματοπωλείο Πέτρου δε φέρει ευθύνη για τυχόν ελλείψεις προϊόντων των εταιριών και ελέγχει διαρκώς τη διαθεσιμότητα τους. Ενημερώνει άμεσα τον ιστότοπό του για τυχόν ελλείψεις με το μήνυμα «το προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα» και σε περίπτωση που ο Πελάτης εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάποιο προϊόν, ενημερώνεται το συντομότερο δυνατό για την μελλοντική διαθεσιμότητα του.

Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%.